Varma dagar under hösten

By admin, 2017-09-04

Hösten kan vara en mörk och tråkig årstid då man har upplevt en skön och härlig sommar. Något som uppskattas är om det blir en så kallad brittsommar med några varma dagar under hösten. Framförallt under någon ledig helg då man kan njuta av solens sista varma strålar.

Vi har säkert olika rutiner för när trädgårdsmöblerna ska ställas in för vintern och har man fördelen att någon del inglasad av altanen så förlänger man den period då man kan sitta ute och njuta. Blir det en brittsommar några dagar så vill man gärna ta till vara de stunderna och vara ute så mycket som det går.

Om det känns lite kyligt så kan man ta ut några sköna filtar att vira om sig när man slår sig ner på sina stolar och bänkar i teak. Detta är för många sköna möbler att använda sig av på uteplatser. Med rätt behandling av dessa möbler så kommer dessa att hänga med länge och användas flera år framöver.

Då våra svenska somrar kan vara lite si och så med så vill vi nog försöka förlänga våra uterum så långe det bara går och med lite infravärme så kan vi ytterligare sitta på våra uteplatser ytterligare några dagar under hösten då det börjar kyla på lite extra.

Det är som man brukar säga, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder och en skön höstdag så kan man mycket väl sitta ute om det inte biter i allt för hårt. Njut av våra årstider på bästa sätt och se till att förutsättningarna är de bästa för att man kan njuta.