Spara för oförutsedda utgifter

By admin, 2017-08-21

Att äga sin egna bostad kan innebär att man måste spara för oförutsedda utgifter. Alla har sina fasta kostnader med uppvärmning, vatten, elektricitet, bolån och försäkringar som ska betalas varje månad eller kanske kvartalsvis för vissa saker. Varje månad så kostar det boende man har en viss summa pengar.

För den som bor i en hyrd lägenhet så är det månadshyra, försäkringar och elektricitet som man man betala för, det kan ändock vara bra att spara för oväntade utgifter. Skulle någon av de vitvaror som ingår i lägenheten gå sönder så ringer man hyresvärlden och den byts ut. Som ägare av en bostad så blir det så att man får bekosta detta själv.

Det är bra att man har en buffert för just oförutsedda utgifter och har ett konto som man lägger undan varje månad till för utgifter som behövs för den bostad man äger. Du kan leta upp fynd på nätet som på sajten Rabatterat där du hittar Tretti rabattkod som gör att du kan köpa vitvaror och hushållsapparater till ett bättre pris än om du går till någon annan och handlar.

Det är en fördel att kunna göra bättre affärer när det gäller det egna hemmet, samtidigt som man vissa gånger är tvungen att kosta på om kylen eller tvättmaskinen gått sönder så behöver man ju inte köpa första bästa för det utan kolla upp rabattsidor som Rabatterat för att komma undan lite billigare.

Har du dessutom ett konto för renoveringskostnader och oförutsedda utgifter som en tvättmaskin kan vara så känns det inte lika mycket i plånboken utan du kan lugnt köpa nya produkter till ditt hem och fortsätt att spara en summa varje månad till ditt hus/lägenhets konto för de utgifter som plötsligt kan dyka upp när man minst anar och är förberedd på det.