Ett smidigt förvaringsalternativ

By admin, 2018-06-21

Ett smidigt förvaringsalternativ som har vuxit kraftigt i omfattning under de senaste åren är tälthallen. Anledningarna till denna boom i popularitet är flera. Tälthallen har nämligen många fördelar som särskiljer den från andra typer av förvaringslokaler.

Medan varulager och industrihallar ofta tar mycket tid och pengar i anspråk att bygga kan tälthallen sättas upp med kortare varsel. På så sätt lämpar den sig särskilt bra företag som snabbt behöver extra lokalutrymme, exempelvis i samband med ett särskilt evenemang eller inför ett ökat tryck på varor och lagring under en särskild säsong. Vid dessa tillfällen kan tälthallen vara räddaren i nöden med sina korta byggtider. Dessutom kan den modifieras och flyttas utan några större problem.

Tälthallens smidighet ska dock inte förleda dig att tro att den skulle brista i kvalitet. På Rubb.se hittar du det patenterade Thermohall-systemet. Det har en PVC-klädsel som gör att dessa tälthallar håller står emot väder och vind, och skapar en skyddande miljö för det som förvaras i hallen. Med hjälp av de isolerade hallarna erbjuds såväl ljudisolering som värmeisolering. Det betyder att du slipper oroa dig för störande ljud från hallen eller att dina produkter ska skadas på grund av varierande temperaturer i omgivningen. Dessutom skapar Thermohallen goda förutsättningar för att undvika fukt eftersom den klarar av dräneringen på ett bra sätt. Det gör att du minskar risken för vattenskador och mögel.

Givetvis kan en tälthall användas till mycket annat än bara förvaring. Kanske behöver du ett stort utrymme för ett projekt som ni jobbar på – eller så sker det någon form av sammankomst där stora ytor under tak är ett måste. Även om du inte vill köpa en tälthall går det också alltid att hyra en. Men det kan vara en investering att köpa ny tälthall om du har återkommande projekt som du vill sätta upp någonstans.

En flyttbar tälthall ger dessutom väldigt stor flexibilitet vid vissa typer av projekt. Om något behöver sättas upp tillfälligt är det ju slöseri med något som måste mer eller mindre förstöras när det ska monteras ned igen. En riktigt flyttbar tälthall blir istället återanvändbar och blir en investering mer än bara en utgift.

Dessa kommer också vara mycket mer stabila och kan sättas upp utan att man behöver oroa sig för vad som skulle hända vid exempelvis mycket hård vind. Där kan anställda också arbeta oavsett väderförhållanden och på så sätt inte förlora fullt lika mycket tid i ett projekt.