Att koppla av från stressen

By admin, 2019-02-01

Det är många som stressar både i arbete och på fritiden, detta är inte allt för hälsosamt. Att koppla av från stressen är viktigt. Det kan få förödande konsekvenser om vi stressar för mycket. Vi vet att det inte är lätt och vi ger några bra tips på hur man kan varva ner och koppla från allt runt omkring.

Som med mycket annat så kan det gälla att träna sig på att koppla av. För vissa så kan det ta längre tid att slappna av och komma ner i varv. Det kan vara yoga som passar just dig. För andra så kanske långa promenader kanske kan hjälpa till att få ett inre lugn. På med ett par lurar med favoritmusiken och ge dig ut i naturen på sköna promenader.

Vissa tycker om att koppla av tillsammans med sina vänner. Det kan vara härliga middagar i hemmets lugna vrå där man skrattar och äter gott tillsammans. Försök hitta det som gör att du känner att du kopplar ifrån allt det som är stressigt i vardagen. Om det är hemmakvällar, träning, yoga eller något annat spelar inte så stor roll. Huvudsaken är att du trivs och känner dig tillfreds.