Att driva en fysisk butik

By admin, 2018-11-06

Att driva en fysisk butik kräver mycket idag. Det är konkurrens från alla håll och kanter och inte mints online butiker som ständigt tillkommer. Det gäller att vara bäst inom sitt område och ständigt ge den bästa servicen som man kan ge.

En tillfällig pop-up butik

Något som blir allt vanligare är så kallade pop-up butiker i olika köpcentra. Det kanske är något som du bör tänka på speciellt om du inte ligger i ett a-läge med din butik. Kolla upp om du kan under en kortare period kan hyra in dig på en tom yta i en galleria eller ett köpcentra.

Allt ska fungera

För att allt ska fungera i din vanliga butik och den du tillfälligt sätter upp så kan det behövas ett mobilt kassasystem. Ta en titt hos opensolution.se för smarta betallösningar som du kan hyra under den period som har din pop-up butik. Detta kan leda till att din butik syns under en begränsad tid på en populär plats i lokalerna och att du samtidigt kan sälja när du står där.

Kolla upp med fler

Det kan vara en fördel att kolla upp med fler aktörer och då förhandla om priset för att du ska få hyra in dig i en galleria eller köpcentra. Det kanske blir så att får flytta din pop-up butik till nästa galleria för att du lockar folk till de platserna med din butik.